Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Premier Liga 21. forduló

2009.01.10. 20:56 - buzzz

Címkék: premier liga

A fagyott talaj miatt két mérkőzést elhalasztottak a Premier Ligában, de azért voltak használható pályák is: az Arsenal nehezen győzött, a Middlesborough és a Newcastle döntetlent játszott hazai pályán, az Aston Villa győzött, mint ahogy az Everton is. A listavezető Liverpool pontokat vesztett.

Holnap Manchester United – Chelsea, 17 órától!

Ha a Chelsea legyőzi a Uniteded, akkor egy pontra feljön a Liverpool mögé, ha viszont a Sir Alex fiai otthon megszerzik a három pontot, akkor a vesztett pontok tekintetében ők lesznek a legjobbak, hiszen két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint vetélytársaik.

szombati eredmények:

Arsenal 1 - 0 Bolton

Newcastle 2 - 2 West Ham

Middlesborough 1 - 1 Sunderland

Everton 2 - 0 Hull City

Aston Villa 2 - 1 West Bromwich

Stoke City 0 - 0 Liverpool

későbbre halasztották a Fulham - Blackburn és a Portsmouth - Manchester City mérkőzéseket.

Vasánap a rangadó mellett, illetve előtte Wigan - Tottenham mérkőzést is játszanak, melyet ugyancsak élőben közvetít az Eurosport 2 14:30-tól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr92869821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása