Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Jó korán kezdték...

2008.08.21. 07:15 - rdani

Címkék: öttusa horváth viktor balogh gábor

Megkezdődött a férfi öttusázók versenye, ahol két magyar, Horváth Viktor és Balogh Gábor érdekelt. A lövészetben Horváth volt kettejük közül a jobb, 187 körrel (ez 1180 pontot ér), de Balogh sem lőtte el magát vészesen, ő 179 kört ért el. Az élen a cseh David Svoboda 191 körrel, ez nem hivatalos olimpiai csúcs (mivel ezt nem tartják számon).

A vívás nem sikerült annyira jól, mint amilyennek elképzelték a magyar öttusázók. Ebben a tusában Balogh Gábor szerepelt jobban, 19 győzelemmel és 16 vereséggel zárt, de gyengébb lövészetének köszönhetően jelenleg csak 12., 288 pont hátránnyal a vezető kínai Csian Csenhüa mögött. Horváth Viktor remek lövészete után visszaesett vívásban, 16 győzelem mellé 19 vereséget is begyűjtött, így aztán a negyedik helyről a kilencedikre csúszott hátra. Folytatás 8:30-tól úszással.

 Competitors take aim during the men's shooting 10-meter air pistol portion of the modern pentathlon at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Thursday,

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr10625439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása