Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Tenisz páros negyeddöntők

2008.08.14. 11:15 - lpinter

Címkék: tenisz federer serena williams venus williams lleyton hewitt bob bryan mike bryan

A férfiaknál Roger Federer, a hölgyeknél pedig a Williams-testvérek vannak még az egyéni mellett párosban is versenyben.

A férfiaknál Roger FEDERER párosban is főszerepet vállal, Stanislas WAWRINKÁ-val az oldalán lép pályára az indiai páros, Mahesh BHUPATHI és Leander PAES ellen. A svájci páros a negyedik kiemelt, továbbjutásuk több mint valószínű.

Roger Federer of Switzerland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első helyen kiemelt a párosban sz ötszörös Grand Slam győztes amerikai ikerpár, Bob és Mike Bryan. Ellenfelük az ausztrál Chris GUCCIONE és a korábbi világelső Lleyton HEWITT lesz.

Egy másik Srand Slam győztes párost is láthatunk ma, a francia Arnaud CLEMENT és Michael Llodra személyében. Ők a nyolcadik kielmelt orosz kettős, Igor ANDREEV és Nikolay DAVIDENKO duóját próbálják meg legyőzni az elődöntőbe jutásért.

A férfiaknál az utolsó negyeddöntőt a varsói torna páros győztesei, a lengyel Mariusz FYRSTENBERG és Marcin MATKOWSKI vívják a svéd kettős, Simon ASPELIN és a 2002-es Ausztrál Open győztese, Thomas JOHANSSON ellen.

Női párosban ma két negyeddöntő mérkőzését követhetjük figyelemmel. Az elsőben a második helyen kiemelt Williams-testvérek játszanak a japán Ayumi MORITA és Ai SUGIYAMA páros ellen.

A másik találkozón az ausztrál Samantha STOSUR és Rennae STUBBS próbálják megállítani az idei Roland Garros győztes párosát, a negyedik kiemelt spanyol Anabel MEDINA GARRIGUES-t és Virginia RUANO PASCUAL-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4615486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása