Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ivanović - Schnyder finálé Linzben

2010.10.16. 22:49 - rdani

Címkék: tenisz

A 220 ezer dollár összdíjazású linzi női tenisztorna elődöntőjében a korábban két kiemeltet is legyőző Roberta Vinci ellenfele a korábbi világelső Ana Ivanović volt. A hetedik helyen kiemelt szerb teniszező kezdte jobban a mérkőzést, hiszen az első játszmában hárította Vinci egyetlen breaklabdáját, a magáét viszont kihasználta, így 6-3-mal jutott szettelőnyhöz. A második játszmára Ivanović adogatójátéka egy kicsit leromlott, egyszer el is veszítette adogatójátékát, ám mivel kétszer vette el az olaszét, így 7-5-ös második szettel döntőbe jutott.

A vasárnapi fináléban az a Patty Schnyder lesz Ivanović ellenfele, aki rendkívül kiélezett mérkőzésen győzte le a német Andrea Petkovicot. Remekül kezdte a mérkőzést a svájci, háromszor is elvette Petkovic adogatását az első játszmában, és 6-2-vel szerzett vezetést. A második játszmára a német viszont javított játékán, és 6-4-gyel kiegyenlített. A döntő szett egészen a végjátékig szoros volt, és hiába volt öt breaklabdája is Petkovicnak, ezek közül csak egyet használt ki, míg Schnyder mindkét lehetőségével élni tudott, és döntő szett 7-5-tel ő jutott döntőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr862376866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása