Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Taroltak a japánok a cselgáncs vb-n

2010.09.11. 18:51 - faga

Címkék: cselgáncs

Szombaton a férfiak 73 kilogrammos súlycsoportjában osztottak érmeket a Japánban zajló cselgáncs világbajnokságon. A győzelmet a hazai közönség legnagyobb örömére Akimoto Hirojuki szerezte meg, míg a második helyen a holland Dex Elmont végzett. A bronzérmet a koreai Vang Ki-Csun és a japán Avano Jaszuhiro nyerték. A súlycsoport két magyar indulója Ungvári Attila és Taraba Sándor helyezetlenül zártak. 

A nőknél a 63 kilogrammos súlycsoportban szintén japán győzelem született, hiszen az aranyérmet Ueno Josie nyakába akasztották, aki a döntőben honfitársát Tanaka Mikit tudta legyőzni. A dobogó harmadik fokára egy kubai és egy azeri versenyző állhatott fel Yaritza Abel és Ramila Jusubova személyében. Itt is volt magyar induló, ám Gáspár Eszter végül helyezetlenül zárta a világbajnokságot.

Az 57 kilogrammosok között induló Karakas Hedvig vereséget szenvedett a kubai Lupeteytől, így a hetedik helyen végzett. A 20 éves magyar dzsúdós nem tudott értékelhető akciót végrehajtani, őt viszont kétszer is megintették, így a kubai világbajnok jukóval győzött. Az aranyérmet a japán Macamoto Kaori nyerte miután a döntőben legyőzte portugál ellenfelét Telma Monteiro-t. A bronzérmet az osztrák Sabrina Filzmoser és a görög Julietta Bukavala szerezték meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr212289075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása