Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Egyenlített a Pittsburgh

2010.04.17. 12:48 - buzzz

Címkék: nhl

Az NHL rájátszásában a második mérkőzést játszotta a Pittsburgh és az Ottawa. A Stanley-kupa címvédőjének javítania kellett, mert az első mérkőzést elvesztette hazai pályán. Rosszul kezdett azonban a Pittsburgh, ugyanis mindössze 18 mp után hátrányba került. Crosby még az első harmad közepe előtt egyenlített, a második harmadban nem esett gól, a harmadikban is csak egy. Ismét Crosby volt a főszereplő, aki bő négy perccel a rendes játékidő letelte előtt szenzációs gólpasszt adott Kris Letangnak, aki megszerezte a mérkőzést eldöntő találatot. Az állás 1-1, a folytatás Ottawában következik.

A Nashville 1-0-ra vezet a Chicago elleni meglepő, 4-1-es győzelme után. A New Jersey egyenlített a Philadelphia elleni párharcban. A Detroit idegenben győzött, és ugyancsak egyenlített. A San José hosszabbításban verte a Coloradót, és szintén egyenlített.

 Pittsburgh Penguins Fleury makes last second save during NHL Eastern Conference quarter-final game against Ottawa Senators in Ottawa - 0

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr641929093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása