Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Quique Sanchez Flores az Atleticóról

2009.10.26. 23:32 - buzzz

Címkék: futball edzőváltás atletico madrid quique sanchez flores

Az Atletico Madrid egészen pocsékul kezdte az idei szezont, és ennek köszönhetően megtörtént az edzőváltás: Abel Resino helyét Quique Sanchez Flores vette át a kispadon. A 44 éves szakember korábban a Getafét, a Valenciát és a Benficát irányította, játékosként pedig fellépett a Real Madrid és a válogatott színeiben is. Elsőszámú feladatának a játékosok önbizalmának helyreállítását tartja.

FOOTBALL 2007-2008 Champions League Valencia Quique Sanchez Flores - 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Azért vagyok itt, hogy a lehető leggyorsabban jó kapcsolatot alakítsak ki a játékosokkal, és hogy visszaállítsam a siker útjára ezt az igen tehetséges csapatot, mely korábban már sokszor bizonyította, hogy mire képes. Fontosnak tartom tovább, hogy visszaálljon a szurkolók jó kapcsolata a csapattal, hogy újra bízzanak benne, hogy ne szenvedés legyen mérkőzésekre járni, hiszen a klub rajongói megérdemlik, hogy boldogságot okozzon nekik ez a gárda." 

Az új vezetőedző első megmérettetése az Athletic Bilbao elleni idegenbeli bajnoki lesz szombaton.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr411477718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása