Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

San Andres visszatér!

2009.09.11. 11:35 - RáK

Címkék: labdarúgás

Combsérüléséből teljesen felépült, s újra játékra kész az FC Barcelona labdarúgócsapatának egyik alapembere, Andres Iniesta. Az idei nyár során a partvonalra kényszerített középpályás a katalán klub szurkolóinak nagy kedvence: a saját nevelésű játékos a San Andres és a Don Andres becenevet kapta, miután a BL-győzelemből a Chelsea elleni, továbbjutást érő góllal vette ki a részét. Iniesta még nemhogy gólt, de sok játékpercet sem vár visszatérése hajnalán:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeleztem Pep Guardiola edző úrnak, hogy játékra alkalmas állapotban vagyok, de nem gondolok még 90 percekre. Lépésről lépésre, percről percre szeretnék újra játékba lendülni, először csak csereként beszállva – nyilatkozta a mindig alázatos Iniesta.

 

A legtöbben az idei szezonban is a tavalyi tripla megismétléséről, a bajnoki-, a kupa- és a BL-serleg megvédéséről álmodoznak, ám Iniesta ezúttal is óvatos, ám elszánt duhaj:

 

A tavalyi év elmúlt, jobb elfelejteni. Tiszta lappal indul mindenki, a nulláról kezdve az építkezést. Azonban ha olyan alázatosak és szerények maradunk mint tavaly voltunk, akkor lesz esélyünk mindhárom sorozat újbóli megnyerésére. És ha lesz rá esélyünk, meg is fogjuk szerezni őket újra!!!

 

Iniesta első bevetésére az Estadio Coliseum Alfonso Perez-ben, vagyis a Getafe otthonában kerülhet sor, a Barcelona szombati bajnokiján.

 

A spanyol bajnokság 2. fordulójának párosításai:

Getafe v Barcelona

Atletico Madrid v Racing Santander

Espanyol v Real Madrid

Sevilla v Real Zaragoza

Deportivo Coruna v Malaga

Villarreal v Real Mallorca

Tenerife v Osasuna

Sporting Gijon v Almeria

Real Valladolid v Valencia

Xerez v Athletic Bilbao

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr651374859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása