Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Nincs szakadás a forma 1-ben

2009.06.24. 16:30 - buzzz

Címkék: forma 1 mosley

Kőkemény csata folyt a forma 1-es csapatok (FOTA) és a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) között, mely a csapatok győzelmével, és a szövetség elnöke, Max Mosley bukásával ért véget. Párizsban, a Motorsport Világtanács (WMSC) ülésén megegyezés született: az idei szabályok nem változnak, azaz nem lesz költséghatár, és Mosley nem fogja jelölni magát az októberi elnökválasztáson, sőt az addig hátralevő időben sem fog beleszólni a forma 1-gyel kapcsolatos ügyekbe. Nem lesz tehát szakadás a forma 1-es világbajnokságban, aminek természetesen nagyon örül a kereskedelmi jogok tulajdonosa, Bernie Ecclestone, aki elmondta, hogy szerinte a mai napon a józan ész győzött.

FIA President Max Mosley, right and Bernie Ecclestone, who owns F1's commercial rights, attend a meeting in Paris Wednesday June 24, 2009. FIA preside

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1001205920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása