Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Kínos stadionavató New Yorkban

2009.04.17. 08:04 - rdani

Címkék: baseball

Csütörtökön hivatalosan is megnyitották a New York Yankees baseballcsapatának új otthonát, a New Yankee Stadiumot. A kezdődobást a klub legendás játékosa, Yogi Berra végezte el, ám a vendég Cleveland Indians csapata nagyon elrontotta a Yankees örömünnepét. Hat inning után 1-1 volt az állás, azonban a hetedikben az Indiánok lejátszották a pályáról a Yankees sztárjait. A játékrész csúcsa Sizemore Grand Slam hazafutása volt, ami négy pontot ért csapatának. A vége 10-2 a Clevelandnek, amely győzelme ellenére az utolsó helyen áll az Amerikai Ligában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismét legyőzte idegenben a Minnesota csapatát az Amerikai Ligát vezető Toronto Blue Jays, itt Kevin Millar ütött egy Grand Slam hazafutást. Szintén nyert a Nemzeti Liga élén álló Florida Marlins, Ross négy pontot szerzett csapatának, amely kilenc meccs alatt csak egyszer kapott ki.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr951070131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása