Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Győzelemmel kezdte a rájátszást az NHL címvédője

2009.04.17. 08:02 - rdani

Címkék: jégkorong nhl

Az Észak-amerikai profi jégkorongliga, az NHL rájátszásának első fordulójában a nyugati alapszakasz-második Detroit Red Wings a rájátszásba története során először bejutó Columbus Blue Jackets csapatát fogadta az első meccsen. A góltalan első harmad után a második játékrész 11. percében Hudler szerzett vezetést a Detroitnak. Kevesebb, mint egy perccel később Umberger egyenlített, azonban még a második harmadban két góllal ellépett a Detroit, Ericsson és Kronwall révén. A záró játékrész elején Franzen is betalált, 4-1-re győzött a címvédő Red Wings, és 1-0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

 

Columbus Blue Jackets goalie Steve Mason blocks a shot from the Carolina Hurricanes during first period of an NHL hockey game in Raleigh, N.C., Saturd

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén az NHL rájátszásában a keleti főcsoport győztese, a Boston Bruins a Montreal Canadienst fogadta az első mérkőzésen. A 14. percben Kessel szerzett vezetést a hazaiaknak, másfél perccel később pedig Krejci duplázta meg a Boston előnyét. Higgins még az első játékrészben szépített, majd a második harmad végén Kovalev az egyenlítő gólt is megszerezte a kanadaiaknak. 9 perccel a mérkőzés vége előtt Chara emberelőnyből juttatta ismét vezetéshez a Bruinst, majd Kessel a meccs végén az üres kapuba lőtt gólt, így 4-2-re nyert a Boston.

 

További két mérkőzést játszottak csütörtökön az NHL-ben, mindekettőt nyugaton. Havlat duplájával győzött hosszabbítás után a Chicago a Calgary ellen, az Anaheim pedig meglepte az alapszakasz-győztes San Josét, Jonas Hiller 35 védéssel ért el shutoutot a vendégeknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr281070125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása