Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Lindsey Vonn huszadik győzelme

2009.03.01. 12:56 - buzzz

Címkék: alpesi lindsey vonn

A Banskóban rendezett női alpesi világkupa hétvége szuperóriásműlesiklással ért véget. Lindsey Vonn, aki ezen a hétvégén bebiztosította lesikló szakági világkupa győzelmét, ma tett egy újabb nagy lépést az összetett világkupa győzelemért is, ugyanis megnyerte a versenyt. 1 perc 14 egész 49 századmásodperc volt Vonn győztes ideje; ez volt az amerikai versenyző huszadik világkupa aranya. A második helyre Fabienne Suter érkezett meg, 58 századmásodperces hátránnyal, és ezzel átvette a vezetést a szakági világkupában az olasz Nadia Fanchinitől, aki hibázott, és csak a hetedik helyen érkezett célba. Ebben a versenyszámban még egy versenyt fognak idén lebonyolítani, ott, azaz Aréban fog eldőlni, hogy Suter, Vonn, vagy Fanchini nyeri a szuperóriásműlesikló világkupát. A szakági világkupában Suter előnye 11 pont Vonn, és 40 pont Fanchini előtt; ezek nem nagy különbségek, hiszen egy győzelem 100 pontot ér. Az összetett világkupában Vonn közel 400 ponttal vezet Riesch előtt, tehát gyakorlatilag biztos a győzelme. Folytatás a következő hétvégén a németországi Ofterschwangban.

Lindsey Vonn, of the United States, clears a gate during the first run of the Women's Slalom race, at the World Alpine Ski Championships in Val d'Iser

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr93973211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása