Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Sprintaranyak Liberecben

2009.02.24. 17:01 - buzzz

Címkék: liberec északi sí hattestad follis

A Liberecben zajló északi sívilágbajnokságon ma a sprintversenyeket bonyolították le, mindkét nemnél. Kezdjük a férfiakkal: itt norvég fölény alakult ki, hiszen a fináléba két norvég is beverekedte magát, és ők ketten uralták is a versenyt: az aranyérmet Ola Vigen Hattestad szerezte meg, az ezüst Johan Kjoelstadé lett. A harmadik helyen az orosz Nyikolaj Morilov érkezett célba. Hattestad győzelme nem meglepő, mert idén már hat sprintversenyt is nyert a világkupában.

 

Eurosport Hírek 2009.02.25

 

 

 

 

 

 

 

A hölgyeknél két svéd jutott a döntőbe, de nekik nem sikerült dominálniuk a mezőnyt: az ötödik és a hatodik helyen végeztek. Az aranyérem az olasz Arianna Follisé lett, aki legutóbb két éve nyert sprintversenyt a világkupában. A második helyezett az amerikai Kikkan Randall, aki eddig mindössze kétszer volt dobogós a világkupában, még két éve, az ő szereplése tehát meglepetés. A bronzérem Pirjo Muranené lett. A sprintvilágkupát vezető Petra Majdic csak a 13. helyen zárt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr80963313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása