Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Biatlon VB férfi 20 km-es egyéni indításos

2009.02.17. 10:53 - gnemeth@eusp.hu

Címkék: biatlon ole einar björndalen

Biatlon VB férfi 20 km-es egyéni indításos

Rövid közjáték előzte meg a Pjongcsangban zajló biatlon világbajnokság férfi 20 kilométeres egyéni indításos futamát. A vasárnapi üldözéses versenyszám után egy tucat versenyzőt 1 percre megbüntettek pályatévesztést miatt, köztük a győztes Ole Einar Björndalent is. Viszont a három órás csapatvezetői megbeszélés után az eredeti sorrendet hagyták meg a szervezők. Így az ötszörös olimpiai bajnok Björndalen 12x-es világbajnoknak mondhatta magát. Ám az egyéni indításost követően már 13x-os győztesként integetett a dobogó legfelső fokáról. Björndalen ezzel a győzelmével rálépett arra az útra, amelyen 2002-ben a Salt Lake City-i olimpián már járt, vagyis, hogy minden versenyszámban a legjobbnak bizonyuljon. Ehhez a sprint, az üldözéses és az egyéni szám megnyerése után a vegyes-váltóban, a váltóban és a tömegrajtosban kell nyernie. A mai egyéni indításos futamon meglepetésre két fiatal reménység állt fel mellé a pódiumra. A német Christoph Stefan 14, 1 másodperces hátránnyal a második, a horvátok csillaga Jakov Fak pedig további három másodperc hátránnyal a harmadik helyen végzett.

Norway's gold medalist Ole Einar Bjoerndalen shows his three gold medals for photographers during the medal ceremony of the men's 20 km Individual for

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr66948234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása