Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Rugby - Hat Nemzet Tornája - Wales nyerte a rangadót

2009.02.14. 22:10 - faga

Címkék: rugby

Wales - Anglia

Szombaton rendezték a rugby Hat Nemzet tornája rangadóját, ahol a címvédő, Wales legősibb riválisát, Angliát fogadta. A házigazdák már a 23. percre 9-0-s előnyt szereztek. Tindal sárgalapja miatt ráadásul 14-főre fogyatkozott az angol válogatott, ennek ellenére Sackey egy céllal szépíteni tudott. A második játékrészben a hazaiak is szereztek egy célt, Halfpenny révén, ám Anglia ismét válaszolt, Armitage szerzett 5 pontot az angoloknak. A végén mindkét csapat büntetőből növelte előnyét, ám ennek ellenére a presztízscsatát Wales nyerte 23-15-re.
 
 
Franciaország - Skócia
 
A szombati nap másik mérkőzésén a legutóbbi tíz Hat Nemzet Tornájából 4-et megnyerő franciák, az előző fordulóban Walestől vereséget szenvedő Skóciát fogadták a Stade de France-ban. A mérkőzés  első célja a második játékrészben esett, Ouedraogo jóvoltából, a jutalomrúgást Beauxis értékesítette. A vendégek 20 perc elteltével egyenlítettek, Tom Evens céljának, és Phil Godman jutalomrúgásának köszönhetően. A két csapat között a különbséget Lionel Beauxis jelentette, a francia 5-büntetőből 5-öt értékesített, így a vendéglátók 22-13-ra megnyerték a találkozót.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr62943541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása