Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Emlékmenet Marian Cozmáért

2009.02.10. 22:02 - rdani

Címkék: férfi kézilabda

A veszprémi szurkolók által szervezett menet felhívását tesszük közzé:

A tragikus körülmények között elhunyt játékosunk, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL mérkőzés előtt, melyre mindenkit várunk, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád kiváló és örökös tagját, aki emlékezni szeretne rá és aki ezt méltóságteljes, csendes módon ki szeretné fejezni.

Mi, szurkolók csapatunk kiváló játékosára, barátunkra, a mindig közvetlen barátságos óriásra, a ’nagy gyerekre’ szeretnénk csendesen, méltóságteljesen, Marianhoz és a csapat szurkolótáborához méltó módon emlékezni. Ezért szeretnénk megkérni a menethez csatlakozó ismerős és ismeretlen társainkat, hogy tartózkodjanak bármiféle hangos megnyilvánulástól, rigmustól. Nyomatékosan szeretnénk megkérni a résztvevőket, hogy tartózkodjanak bárminemű politikai jelkép használatától, viselésétől, kérünk mindenkit, hogy ne hozzon magával semmiféle zászlót vagy transzparenst. Szeretnénk továbbá, hogy az emlékmenethez semmilyen politikai párt illetve szervezet ne csatlakozzon, mindenki magánszemélyként vegyen részt a rendezvényen.

Ennek az emlékmenetnek Marianról kell szólnia!

A menet az Óváros térről indul, végállomása a mérkőzés helyszíne, a Veszprém Aréna. A néma vonulás a gyülekezési törvény rendelkezéseinek megfelelően bejelentett tömegrendezvény lesz, melynek szervezésében a Veszprémi Rendőrségtől rendkívül korrekt módon eddig is minden segítséget megkaptunk és meg is fogunk kapni. A szurkolók képviselőiből választott rendezők mellett az ő segítségük biztosítja a rendezvény lebonyolítását, ők fogják biztosítani az emlékmenet útvonalán a félpályás útlezárást.

A megemlékezés részletes programja és útvonala

Gyülekező az Óváros téren 12:00 és 13:00 között. A menet 13:00-kor a Rákóczi Ferenc utcán, a Szabadság téren keresztül közelíti meg a tragédia helyszínét, ahol néma főhajtással adózunk Marian Cozma emlékének.

Ezek után a remélhetőleg minél nagyobb létszámú emlékező tömeg a Szeglethy utca, Óvári Ferenc utca, Brusznyai Árpád utca, Budapesti út, Hold utca, Kádártai út útvonalon ér az Arénához.

Várunk mindenkit, gyertek minél többen!

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy lehetőségeikhez mérten tegyék lehetővé, hogy minél több gyászoló szurkolóhoz jusson el a felhívásunk. Segítségüket előre is köszönjük:

A veszprémi kézilabda szurkolók.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr57935776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása