Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ír és angol győzelemmel kezdődött a Hat Nemzet

2009.02.07. 22:41 - rdani

Címkék: rugby

Szombaton megkezdődött a rögbiév egyik legrangosabb eseménye, a Hat Nemzet tornája. Az esti mérkőzésen Írország Franciaországot fogadta, a két csapat általában rendkívül szoros meccseket játszott az elmúlt években. A Dublinban megrendezett találkozó is kiegyenlített volt, a franciák kezdtek jobban, ám az írek a második félidő derekára kilencpontos előnybe kerültek. Az utolsó negyedórában már csak egy-egy büntető született, így az írek győzelemmel kezdték meg szereplésüket, 30-21 arányban győzték le a franciákat.

Ireland's Ronan O'Gara and France's Florian Fritz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szombat délután lejátszották a rögbi Hat Nemzet tornájának első mérkőzését, amelyen Anglia Olaszországot fogadta. Remekül kezdték a jóval esélyesebb házigazdák a meccset, hiszen Andy Goode révén már a második percben célt értek el. Félidőben már 20-6 arányban vezettek az angolok, összesen három célt vittek az első félidőben, míg az olaszok csak két büntetőig jutottak. A második játékrész már némileg kiegyenlítettebb volt, az olaszok egy célt is vittek a 72. percben Bergamasco révén. A végeredmény viszont így is sima, 36-11es angol siker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr51929245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása