Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Ausztria nyerte a willingeni síugró csapatversenyt

2009.02.07. 22:34 - rdani

Címkék: síugrás

A síugró világkupában a németországi Willingen volt a helyszín, a nagysáncon a szezon második csapatversenyét rendezték meg. A szezon nyitófordulójában, Kuusamoban rendeztek már csapatversenyt, azt a finnek nyerték, Ausztria és Németország előtt. A willingeni verseny során gyorsan eldőlt, hogy az osztrákoknak a norvégokkal kell leginkább megküzdenie a győzelemért, hiába hiányzott Ausztria csapatából az egyéni világkupa összetettjét vezető Gregor Schlierenzauer. A délután legnagyobb ugrása a másik fiatal osztrák, Thomas Morgenstern nevéhez fűződött, 143,5 méterrel. Ennek az ugrásnak is köszönhetően végül Ausztria nyerte meg a versenyt, mindössze 1,7 ponttal megelőzve a norvég csapatot, amelyben Ljoekelsoeyé volt a legnagyobb ugrás, 139,5 méterrel. A bronzéremért a finn-német-japán hármas harcolt, végül Finnország Larintonak is köszönhetően lett a harmadik.

Winners of the Team Competition is Austria Wolfgang Loitzel, Andreas Kofler, Markus Eggenhofer and Thomas Morgenstern, from left, at the Team Competi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr45929232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása