Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Már osztják a helyeket

2008.08.24. 08:45 - The korean

Címkék: vizilabda férfi vízilabda

Zajlanak a férfi vízilabda torna helyosztói, hogy aztán itthoni idő szerint 9:40-kor sor kerüljön a magyar-amerikai fináléra.

A 9.-10. helyért Olaszország és Németország csapott össze, az első negyed elején még a németek vezettek, ám ez ekkor fordult elő utoljára a meccsen, a taljánok ugyanis a folytatásban kezükbe vették a találkozót, és 10:8-ra győztek.  

A 7.-8. helyért Ausztrália-Görögország mérkőzést rendeztek, amely hatalmas küzdelmet, és izgalmas végjátékot hozott. Az utolsó három perc előtt még 7:6-ra vezettek az idei világligán bronzérmet szerző déliek, ám ezt az Athénben 4. görögök megfordították, és végül 9:8-ra nyertek.

Spanyolország lett a legjobb nem döntőbe jutó csapat, miután az 5.-6. helyekért folytatott csatában 11:9-re legyőzték Horvátországot. A világbajnok az első félidőben még pariban volt a magyaroktól 8:5-re kikapó hispánokkal, - volt, hogy két góllal is vezettek - a meccs második felére azonban fordult a kocka, és a negyedik negyed közepén már 5-tel ment Marc Minguell és tsa. Az utolsó percekre talán kicsit kiengedtek a spanyolok, ám két gólt így is megőrizve előnyükből komoly okot szolgáltattak Hinicséknek a töprengésre.

Photo 1 - Players from the US water polo team celebrate after defeating Se... AFP/Getty Images

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3629968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása