Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Bubu...

2008.08.21. 11:30 - RáK

Címkék: öttusa balogh gábor

Volt már ünnepelt sztár a magyar sportban egy ilyen becenévvel rendelkezős személy. Ki ne emlékezne Balogh Juditra, aki talán a valaha volt legnagyobb női kosárlabdázója Magyarországnak. Szerettük, vagy csak tiszteltük, mindenesetre elismertük.

Ezt a Bubu-t nagyon nem szeretjük. Nemrég a férfi öttusáról szóló bejegyzésben huszáros lovaglásról írtam, meg előtte jó lóhúzásról. Balogh Gábor Bubu-val ráfázott, nem tudtak összemelegedni. Nem tudom leírni, hogy ló és lovasa teljes összhangban volt egymással. Ugyanis Bubu levetette magáról sportolónkat, aki ezzel a megszerezhető 1200 pontból csupán 852-t kaparintott meg.

Gábor ezzel elszállt, ezt a Bubu-t pedig soha többet ne lássuk. Főleg ne valamelyik magyar versenyzőnő alatt, holnap.

Viktor Horvath of Hungary, falls through the fence on his mount Zhaozhao in the Men's Modern Pentathlon at the Beijing 2008 Olympics Games, Thursday,

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr43625763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása