Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Strandröpi elődöntők

2008.08.20. 10:48 - buzzz

Címkék: strandröplabda

Az első strandröplabda elődöntőben nem született meglepetés: a világbajnok amerikai Roger-Dalhauser kettős sima két játszmában verte a grúz (igazából brazil) Geor-Gia párost.

Az alsó ágon kisebb meglepetés, hogy a címvédők, Ricardo és Emanuel vereséget szenvedtek Marcio Araujótól és Fabiótól. Az viszont nem meglepő, hogy amerikai-brazil döntő lesz holnapután. A nőknél az abszolút esélyes May-Walsh kettős a kínai Tian Jia-Wang Jie kettőssel csa össze a holnapi döntőben. A szezont végigtekintve nem is olyan nagy meglepetés, hogy nincs brazil páros a döntőben. Az amerikaiak és a kínaiak idén már találkoztak egy döntőben, Berlinben, akkor Walsh-ék győztek. Alighanem most is ők fognak.

United States' Todd Rogers (2) and Philip Dalhausser celebrate after a semifinal beach volleyball match against Georgia at the Chaoyang Park Beach Vol

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr66624266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása