Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Így igazságos... szerintem

2008.08.17. 15:14 - The korean

Címkék: tenisz nadal federer

Amikor Roger Federer a negyeddöntőben vereséget szenvedet James Blaketől, sokan csóválták a fejüket, mondván: "szegény, pedig mennyire szerette volna." Mások azt morogták, így van ez rendjén, Federer csillaga már leáldozóban van, nyerjen csak Nadal. Úgy tűnik, az olimpia "főrendezője" igazságosan döntött. Federer Stanislaw Wawrinkával az oldalán nyert párosban, Nadal pedig most aranyat szerzett egyesben.

Fernando Gonzalez 6/3-ra bukta el az első játszmát, a másodikban sikerült tie-breakre kényszerítenie a spanyolt, majd a harmadikban is 6/3-ra maradt alul, és lett ezüstérmes. Nadal tehát egy kis előbulit tartott a hétfői trónfosztás előtt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr17619861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EurosportImádó 2008.08.17. 15:17:36

ÁÁÁ olyan nincs hogy Federer visszaesik ö a világ legjobbja ez csak egy "kis" formahanyatás! Figyeljétek meg megnyeri a US OPENT és visszaveszi a világelsöséget!:)

*GO FEDERER&GO VALENTINO!*
*Valentino the 2008 season Motogp Champion*

happygirl 2008.08.17. 19:31:35

én RAFAn vagyok,örülök h nyert,de sajnlom Rogert mert téllleg nagyon szerette volna...de legalább párosban nyert...az is valami..:D
süti beállítások módosítása