Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Vereség az oroszoktól

2008.08.15. 19:32 - varferenc

Címkék: magyar kézilabda válogatott

A magyar női kézilabda válogatott 33-24-re kikapott Oroszországtól. A 9 gólos vereség azt jelenti, hogy Görbiczék legjobb esetben is csak másodikok lehetnek a csoportjukban. Ehhez azonban még le kell győzniük Dél-Koreát, amely csöppet sem tűnik könnyű feladatnak.

Mégis, talán ezen a mérkőzésen jobbak az esélyek. A támadójátékon azonban feltétlenül javítani kell, és a védekezést is szigorúbbá kell tenni. Kérdés, hogy a kulcsjátékosok mennyire tudják magukkal ragadni a többieket.

Azt se feledjük, a java még csak ezután következik. Jó volna nyerni, hiszen nem mindegy, hogy a negyeddöntőbe hányadik helyen jut be a csapat, de legalább ilyen fontos, hogy a második hétre is maradjon még erő.

Ott ugyanis már nem lehet botlani.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4617791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása