Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

8-5-re nyertek a Kemény-legények

2008.08.14. 07:24 - The korean

Címkék: vizilabda magyar férfi vízilabda

A magyar férfi vízilabda válogatott felemás mérkőzésen legyőzte a világbajnoki bronzérmes spanyolokat 3. olimpiai mérkőzésén. A találkozó elején nem találták a ritmust Benedekék, 3-1-re elléptek a spanyolok, a negyed végére azonban már csak 1 gól volt a hátrány. Főleg elől volt bizonytalan a csapat, túl sok ígéretes helyzet maradt kis. A második negyedre aztán a támadójátékunk feljavult, amit tökéletesen mutat, hogy 4 gólt dobtunk, és csak kettőt kaptunk.

De ezzel még nem volt vége. Szécsiék hátul is komolyabbra vették a figurát, és a második félidőben gólt sem engedélyeztek a spanyoloknak. A harmadik negyed 0-0-ás, a negyedik pedig 2-0-ás eredményt hozott, így a vége megnyugató három gólos magyar siker lett.

Legközelebb szombaton játszunk, az utóbbi időben meglepően jól szereplő ausztrálok ellen. 

 Magyar gólszerzők: Benedek (2), Kis Gábor (2), Varda Dé. (2), Kiss Gergő, Kásás

Gabor Kis, of Hungary, celebrates a goal as Xavier Valles, of Spain, floats in the water in a preliminary round men's water polo match at the Beijing

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr28615139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása