Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Újabb elsőkörös magyar búcsú

2008.08.13. 12:12 - The korean

Címkék: bedák szellő ökölvívás

Már a harmadik ökölvívónk szenvedett vereséget rögtön az első ellenfelétől. Pedig a 48 kilós vb ezüstérmes és Eb második Bedák Páltól szinte mindenki jó eredményt várt. A magyar fiú az első menetet 2-1-re nyerte, a második két perc végén viszont már a kazah Birzsan Zsakipov (akit egyébként pár éve Bedák egyszer már legyőzött) állt jobban, 4-2 oda. Az utolsó, negyedik menet közepére azonban Bedák ismét megkaparintotta a vezetést (6-5), csakhogy maradt még szufla a kazahban is, előbb egyenlített, majd pár másodperccel az idő lejárta előtt újabb értékelhető találatot láttak nála a bírók.

A mostani csapattól ugyan nem vártunk Erdei Zsolt vagy Kovács István szintű eredményeket, ám az eddig történtek, talán nem túlzó, sokként érték a hazai bokszrajongókat. Tény, hogy például Varga Miklós esetében bírói csalásnak is köszönhető a kiesés, ám úgy tűnik, a világ amatőr ökölvívása - egy agancsos sportközhellyel élve - elrohant mellettünk.

Majd talán holnap a 81 kilós Szellő Imre javít a mérlegünkön.

Photo 1 - Kazakhstan's Birzhan Zhakypov fights against Hungary's Bedak Pal... AFP/Getty Images

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr27614041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása