Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Remekeltek a vízilabdás fiúk

2008.08.12. 09:13 - The korean

Címkék: magyar férfi vízilabda

Két negyed játék után 9-4 arányban vezet a magyar férfi vízilabda válogatott Görögország ellen. Kiss Gergőék nagyon belekezdtek, 7-1-re is vezettek az első negyedben. A görögök aztán csak-csak felébredtek, a második 8 perc 2-2-es eredménnyel zárult.

Photo 1 - Tibor Benedek of Hungary celebrates scoring against Montenegro d... AFP/Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A magyar csapat azonban fantasztikus napot fogott ki, és gyorsan visszaaltatták a helléneket, a harmadik negyedet 4 góllal nyertük, és ezzel teljesen elvettük az ellenfél kedvét a játéktól. Az utolsó játékrész már-már gálába ment át, ismét négyet hintettek a magyar pólósok, és megint csak egyet kaptunk. A vége 17-6-os győzelem lett, azaz 11 góllal eltángáltuk Athén 4. helyezettjét. A fiúk és a mi lelkünknek is jót tett ez a meccs, nem is beszélve a gólkülönbségünkről.

Legközelebb a spanyolokkal játszunk, csütörtökön.

Magyar gólszerzők: Biros (4) Benedek (3), Madaras (2), Varga Da. (2), Molnár (2), Hosnyánszky, Kiss G., Kásás, Varga Dé.,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr86611825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása