Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Minimális magyar előny a félidőben

2008.08.11. 07:35 - The korean

Címkék: női vízilabda

Nehezen indult a magyar női vízilabda válogatott bemutatkozó mérkőzése. Bár Pelle Anikó első perces góljával még mi jutottunk vezetéshez, Danielle De Bruijn hárommal válaszolt, és örülhettünk, hogy Valkai Ágnes és Stieber Mercédesz találataival sikerült döntetlenre hozni az első negyedet. 

A magyar csapatnak a helyzetek kidolgozásával nem akadt problémája, ám meglehetősen rossz hatásfokkal használtuk ki azokat.

A második negyed elején Kisteleki Dóra a vezetést is megszerezte, ám jött Alette Sijbring valamint Marieke van den Ham, és ismét a narancsdresszesek voltak előrébb. A 7. percben aztán Pelle Anikó második gólja az egyenlítést jelentette a magyar válogatottnak, majd az utolsó percben Drávucz Rita (a világ immár hivatalosan 3. legszexisebb női sportolója) 5 méteresből a vezetést is megszerezte. 

A folytatásban úgy tűnik kemény munka vár a mieinkre, ha le akarják győzni a hollandokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr18610175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása