Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Holland és japán sikerek Rotterdamban

2010.10.16. 22:55 - rdani

Címkék: cselgáncs

A Rotterdamban zajló cselgáncs Grand Prix verseny második napjának küzdelmeit rendezték meg szombaton. A férfiak 81 kilogrammos súlycsoportjában hazai siker született, a holland Guillaume Elmont nyerte a rangos versenyt, a döntőben ipponnal legyőzve a japán Takahiro Nakai-t. A nap legjobb magyarja, Csoknyai László ötödik lett.

 

 

 

 

 

 

Nem sikerült teljessé tenni az Elmont család örömét a kisebbik testvérnek, Dexnek, a világbajnoki ezüstérmes holland ugyanis a fináléban vereséget szenvedett a portugál Joao Pinától, míg a harmadik az orosz Kodzokov és a lengyel Adamiec lett.

A hölgyek 70 kilogrammos versenyében is japán győzelem született, Huruka Tachimoto nyerte a versenyt, a döntőben az olasz Barbierit verve ipponnal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr392376881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása