Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Luc Alphand nagyot bukott

2009.06.29. 23:24 - buzzz

Címkék: alphand

Egy hétvégi balesetben súlyosan megsérült Luc Alphand. A franciák korábbi alpesi sí világkupa győztese 2006-ban megnyerte a Dakar ralit. A hétvégén egy motorversenyen bukott, és a hírek szerint gerincsérülést szenvedett. Alphand-t ma délelőtt megműtötték Clermond-Ferrand-ban.

Alphand egyik orvosa Jean Chazalt így nyilatkozott: "Egy elég bonyolult csigolyatöréssel volt dolgunk, de szerencsére neurológiai következményei nem voltak a sérülésnek, és ez a legfontosabb. Csigolyatörésnél mindig a neurológiai veszélytől félünk a leginkább, de ezúttal nem volt ilyesmi. Most arra várunk, hogy felébredjen."

Luc Alphand tehát túl van egy gerincműtéten, és nemcsak az orvosok, de szurkolók és sporttársak sokasága várja, hogy felébredjen, hogy kiderüljön, milyen az állapota.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr701216679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása