Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Greis nyerte a férfi biatlonosok sprint számát

2009.03.19. 22:32 - faga

Címkék: biatlon

A német Michael Greis sikerével ért véget a biatlon világkupa sorozat trondheimi sprintviadala. A norvég városban első ízben rendeztek versenyt, és ez úgy tűnik szerencsét hozott a hazaiak kedvencének, Ole Einar Björndalen-nek, aki - bár Greis-t nem tudta legyőzni - a második helyen végzett, az osztrák Éder előtt. Az ezüstérmes pozíció nagyon fontos a világkupa összetett versenyének tekintetében, hiszen Björndahlen így megelőzte Tomasz Szikorát, aki mindössze a 13. helyen fejezte be a viadalt. A lengyel versenyző megtartotta vezető helyét a szakági világkupában, ám ez valószínűleg nem vigasztalja. A viadalnak amúgy magyar indulói is voltak, Tagsherer Imre a 100., Gombos Károly pedig a 101. helyen végzett.

 German winner Michael Greis during the IBU World Cup Biathlon 10k competition in Trondheim, Norway, Thursday March 19, 2009. (AP Photo/Gorm Kallestad,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr811012998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása