Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Box-légsúly eredmények: -51kg

2008.08.23. 16:06 - epongracz

Címkék: box napi eredmény

A mai napon lezajlott a légsúlyú férfiak boxdöntője, amit nagy fölénnyel a 33 éves Thaiföldi Somjit Jongjohor nyert, miután legyőzte a kubai Andris Lafitta Hernandezt. Bronzérmes az olasz Vincenzo Picardi, valamint az orosz Georgy Balakshin.

Jongjohor az előző olimpián még csak kilencedik volt, ám 2003-ban első, 2007-ben pedig második volt a világbajnokságon. Első meccsén 6:1-re győzte le a Guatemalai Valenzuelát, majd a vb bronzérmes, eb második azeri Mammadov jött az étlapon, őt 10:2-vel intézte el. Majd Anvar Yunsov következett 8:1-gyel, az elődöntőben pedig vb harmadik Picardi következett. Jongjohor Tájföld második aranyérmét szerezte.

A magyar induló, Kalucza Norbert sajnos első mérkőzésén kikapott McWilliams Arroyo Acevedo puerto ricói boxolótól 14:6-ra, és kiesett.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr27629273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása