Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Bolygóközi olimpiát a földönkívülieknek!

2008.08.19. 07:44 - paugasol

Címkék: úszás cseh lászló

E.T.-vel, Chewbakkával és Marslakókkal úszni, űridőkkel az űrben. Ez való Michael Phelpsnek. Hasonszőrűek között válik el igazán, mekkora király.

Bár elküldték volna neki a nevezési lapot, és villoghatott volna az űrolimpián! Ha "odahaza" versenyzett volna, a MI Lacink ül a csúcsra. Nem csak az úszóversenyeken, hanem az egész pekingi játékokon.

Mert nincs, és biztos, hogy nem is lesz más, aki három egyéni számban nyer itt olimpiát. 

Cseh Laci az egyetlen, akinek ez sikerült az emberi mezőnyben. Úgy is mondhatjuk, a legemberibb. Az ufóval ő sem bírt.

SWIMMING 2008 Beijing 2008 Michael Phelps - 0

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr87622464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orsoly 2008.08.19. 10:07:12

Ez tetszik :)
Nekünk így is, úgy is Laci a bajnok!

Noodle 2008.08.19. 19:15:05

ez sajnos így van... és ezt a rekordot egyébként soha senki nem fogja megdönteni kivéve ha egyszer csak kijelentik hogy mostantól minden sportoló úgy doppingol ahogy akar, akkor már nem csak phelpsnek lesz esélye

Oldmen 2008.08.23. 01:20:28

Laci előtt le a kalappal. Nagyszerű eredményt ért el. Csodás teljesítmény. Az űrsporttal tényleg nehéz versenybe szállni. Ez van, de lesz ez még másképp is.
Phelps meg egy ufó, ahogy Gabi is mondta. :))

Béka 2008.08.30. 23:11:16

Phelps egy fantasztikus ember, ahogyan Laci is! Tehetséges mind a kettő! Szerintem ez így már egy tökéletes eredmény mindannyiunknak! Majd a Londoni eseményekre még kíváncsi leszek:) Bár ha visszavonul Phelps, Lacinak tálcán lesz kínálva az arany amit remélem ki is használunk:P (ez persze nem azt jelenti, hogy Laci képességét/teljesítményét lebecsülném..:)
süti beállítások módosítása