Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Asztalitenisz férfi csapatverseny – Korea bromzérmes

2008.08.18. 12:55 - lpinter

Címkék: korea asztalitenisz gárdos róbert

Az asztaliteniszezőknél a mai napon az uraknál osztanak érmeket, mégpedig csapatversenyben. A bronzmérkőzésen a harmadik helyen kiemelt Korea a kilencedik kiemelt Ausztriával találkozott.

 
A koreaiak az elődöntőben ugye kikaptak Kínától, viszont a rájátszásban megverték Hong Kongot, így játszhattak a bronzért. Az osztrákok számára a vigaszágon Horvátország és Japán válogatottjának legyőzése jelentette a beszállókártyát a bronzmeccsre.

 

 Az eredményt illetően nem született meglepetés, hiszen az esélyesebb Korea 3 – 1 arányban legyőzte az osztrák válogatottat. A koreaiak csapatát már az eddigiek során sem kimondottan erősítette a 2004-es athéni egyéni olimpiai bajnok Ryu Seung-min, és ez a mai találkozón sem volt másként. Hogy ezt miért érdemes külön kiemelni? Mert az osztrákok egyetlen meccsét az immáron 10 éve osztrák színekben versenyző magyar Gárdos Róbert nyerte, mégpedig pontosan a gyengélkedő egyéni címvédőt legyőzve. Hogy mennyire tud magára találni Ryu, az kérdéses, hiszen egyéniben elvileg címvédésre készül…

 
Az aranyért Kína és Németország játszik, magyar idő szerint délután fél kettőtől. A hölgyeknél a házigazdák nyerték ezt a számot és az uraknál is Kína az esélyes, hiszen csapatukat a világranglista első két helyezettje, valamint az uralkodó világbajnok alkotja.
China men's team Wang Hao, right, reacts against Germany men's team Dimitrij Ovtcharov during the gold medal match of the table tennis men's team comp
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr50621153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása