Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Már egyenesben megy

2008.08.17. 08:39 - The korean

Címkék: vizilabda női vízilabda

A mai nappal megkezdődik az egyenes kieséses szakasz a női vízilabda tornán, az utolsó két (7. és 8.) helyért - kimondani is megdöbbentő - a világbajnoki bronzérmes oroszok, és az athéni ezüstérmes görögök játszották.Ekaterina Pantyulina, of Russia, top, chases the ball with Angeliki Gerolymou, of Greece, during a classification round women's water polo match at th

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első negyedben még kiegyenlített volt a játék, 3-2-re vezettek az oroszok, a folytatásban azonban Shepelináék semmit sem bíztak a véletlenre. A félidőben 7-3, a záró 8 perc előtt pedig már 10-4-re vezettek az oroszok. A végére kiengedtek, 2 gólt kaptak, kettőt is lőttek, a végeredmény tehát 12-6 Oroszországnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A görögök vesztét elsősorban gyenge hatásfokuk okozta, kevesebb helyzetükből is lényegesen többet tékozoltak el, mint az oroszok. Pedig ők sem voltak kirobbanó formában, mondom ezt 12 lőtt góljuk ellenére, hiszen nem kevesebb, mint 6 emberfórt hagytak kihasználatlanul.

Ma még két elődöntőt rendeznek:

Kína - Ausztrália
Olaszország - Hollandia

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr38619413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása