Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

9:40-től játszanak a pólós lányok

2008.08.15. 06:33 - The korean

Címkék: vizilabda női vízilabda

Utolsó csoportmérkőzésére készül Godova Gábor csapata, az ellenfél az athéni ezüstérmes, ám most a B jelű négyes utolsó helyezettje, Görögország lesz. Korábban a magyar hölgyek legyőzték Hollandiát, és döntetleneztek Ausztráliával, görögök pedig előbbitől 9-6-ra, utóbbitól 8-6-ra kaptak ki. A magyarok győzelme tehát kötelező, a kérdés inkább az, mit játszanak a déliek a hollandokkal, hiszen attól függ, a magyar csapat első vagy esetleg második helyen jut tovább. Az első hely azért lenne fontos, mert akkor a lányok rögtön az elődöntőbe jutnának.

Dora Agnes Kisteleki (4) of Hungary embraces goalkeeper Ildiko Zirighne Sos (13) after Hungary defeated Greece 10-4 in a preliminary round women's wat

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr50616672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása