Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Férfi röplabdaesélyek

2008.08.12. 16:39 - buzzz

Címkék: röplabda

A férfi röplabdásoknál most van végetérőben a második forduló. A Kína - Venezuela mérkőzés kicsit megcsúszott, ötszettes csatában győztek a házigazdák. A Bulgária - Japán találkozót később kezdik a tervezettnél, de ebből a párosításból igen nagy eséllyel megjósolható a bolgár győzelem. Ha a bolgárok valóban győznek, akkor két győzelmük lesz. Rajtuk kívül az A csoportban ezzel csak az USA büszkélkedhet. Az olaszok és a kínaiak 1-1-gyel állnak. Eléggé valószínűnek tűnik, hogy ebből a csoportból az USA, Bulgária, Olaszország és Kína fog továbblépni, kérdés persze a sorrend.

A B csoportban még egyértelműbb a helyzet: Lengyelország, Brazília és Oroszország 2-0-val áll, a másik három válogatott 0-2-vel. A szerb-orosz nyitómeccs, ahogy várhattuk, nagyon fontos volt; eldöntötte, hogy a szerbeknek, mivel kikaptak, nagyon meg kell küzdeniük a negyedik továbbjutást jelentő helyért. A vetélytársak Németország és Egyiptom csapatai. Kicsit távoli az előrejelzés, de ha a szerbek a csoport negyedik helyén mennek tovább, és az Egyesült Államok nyeri az A csoportot, akkor már a negyeddöntőben összejön a Világliga döntője. Óriási párosítás lenne.

No de ez még messze van; a szerbeknek nem szabad letörniük, és akkor továbbmehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2612748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása