Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Megint kikapott a Lakers

2010.11.15. 09:59 - szpetra

Az észak-amerikia profi kosárlabda bajnokság, az NBA 19. fordulójának vasárnapi játéknapján ismét vereséget szenvedett a címvédő Los Angeles Lakers. Kobe Bryant együttese ezúttal hazai pályán szenvedett vereséget a Phoenix Suns-tól, így sorozatban másodszor nem tudott győzni. Bár Pau Gasol 28. Kobe Bryant pedig 25 pontig jutott a mérkőzésen, ez sem volt elég a mérhetetlenül pontos Suns ellen, melynek legjobbja a 34 pontig jutó Jason richardson volt, Steve Nash pedig 21 pont mellett 13 asziszttal büszkélkedhet. A suns ráadásul 22 hármast értékesített, mely csak eggyel marad el a ligacsúcstól.

A Houston Rockets és a Detroit Pistons és a San Antonio Spurs is idegenben győzött, míg az Atlanta hazai pályán verte a Minnesotát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr472449588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása