Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Marlies Schild győzött Leviben

2010.11.13. 23:05 - faga

Címkék: alpesi sí

A hétvégén a finnországi Levi ad otthont az alpesi sí-világkupa sorozat idei második versenyének. A versenyhétvégét a szokásoknak megfelelően a női műlesiklók kezdték meg. A papírforma Maria Riesch győzelmét ígérte, hiszen az osztrák a tavalyi szezon során mindent vitt ebben a számban, világkupa győzelme mellett az olimpián kombinációban arany érmet nyert, ennek a számnak a második fele pedig ugyebár a szlalom. A szombati első futam során Riesch nem is okozott csalódást, hiszen az élen zárt 58 századdal megelőzve honfitársát Katharina Dürrt, akit Nicole Hosp és Tanja Poutiainen követett.

Riesch a második futamban azonban már nem brillírozott annyira, csak a nyolcadik legjobb időt teljesítette, - és mint az később kiderült - ez az első helyébe került. Az első futamon ötödikként záró Marlies Schild ugyanis hibátlanul síelt, és a legjobb időeredményt érte el. Schield – aki pályafutása 21. műlesikló világkupa-győzelmét aratta - a végelszámolásban három századmásodperccel előzte meg Maria Riescht aki továbbra is vezet az összetettben A világkupa címvédője Lindsey Von a hatodik helyen végzett.

Maria Riesch of Germany takes a curve to win the women's Alpine Skiing World Cup Downhill in Garmisch-Partenkirchen - 0

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr572447151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása