Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Már csak három veretlen van az Euroligában

2010.11.04. 23:26 - VASARELY

Címkék: euroliga férfi kosárlabda

A férfi kosárlabda Euroliga sorozat harmadik fordulójában a Real Madrid az eddig mindkét meccsét megnyerő Virtus Roma vendége volt. Az első negyed után még két ponttal vezető olaszok a második felvonásban betliztek, hiszen a hazaiak ekkor csupán hat ponttal zártak. Mivel a vendégek ezen időszak alatt 26 egységig jutottak, így a spanyol együttes a nagyszünetben már tizennyolc ponttal, 39-21 arányban vezetett. A harmadik negyed közepén Fischer zsákolásakor a Real Madrid már 28 ponttal is vezetett, a végére kiengedő spanyolok végül csak 18 ponttal, 74-56 arányban győztek idegenben. A vendgéeknél az egyaránt 12-12 ponttal záró Ante TomicClay Tucker páros volt a legeredményesebb, a mezőny legjobbja viszont a 13 pontig jutó római Nihad Djedovic volt. A Real Madrid legközelebb hazai pályán játszik, a Roma viszont az Unicaja Malaga vendége lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Euroliga sorozat címvédőjének számító Barcelona idén a „C”-csoportban szerepel, ahol veretlenül várta a török Fenerbahce elleni harmadik fordulós párharcot. Az eddig szintén kettőből kettőt nyerő törökök kezdtek jobban, akik az első negyedet egy, majd a másodikat három ponttal nyerték meg. A nagyszünetben meglévő vendég előny aztán a 12 pontig jutó Juan Carlos Navarronak is köszönhetően a harmadik negyedben elolvadt és a befejező játékrész előtt már a Barcelona vezetett. A találkozó végére mindkét csapat 70 pont alatt maradt, a remekül védekező törökök csak a 17 pontig jutó Pete Mickeal-lal nem bírtak, de végül így is 69-61-es sikerrel távozhattak a Barcelona otthonából. A vendgéek egyik legjobbja a 13 pontja mellett hat lepattanót is szerző Roko Ukic volt. Jövő héten a katalánok a Lietuvos Rytas ellen avíthatnak, a Fenerre viszont a szintén 100%-os Montepaschi Siena vár. 

A harmadik forduló után már csupán három csapat veretlen az Euroligában. A „C”-csoportban szereplő Fenerbahce-Siena páros mellett az Union Olimpija 100%-os még, amely a „D”-csoport veretlenjeinek rangadóján fordulatos mérkőzésen hosszabbítás után verte 85-84-re a Panathinaikoszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr312424797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása