Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

A világ nyolc legjobb nője

2010.10.26. 00:20 - faga

Címkék: tenisz

Kedden veszi kezdetét a női teniszezők idei szezonjának utolsó nagy tornája az év végi világbajnokság, amit Dohában rendeznek. A torna ünnepélyes megnyitóján a nyolc indulóból heten jelentek meg. Az egyetlen hiányzó, Viktorija Azarenka volt, aki igazoltan tartózkodott távol, lévén döntőt játszott a moszkvai teniszbajnokságon, amit amúgy meg is nyert. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idei tornán három korábbi világelső és összesen hét olyan játékos indul, akik játszottak már Grand Slam döntőt pályafutásuk során. A versenyen ezúttal is két csoportba osztották a játékosokat, a csoport jelzéseit a katari zászló színei adják.   50

A fehér csoportba Elena Dementieva kapott besorolást, Francesca Schivaonéval, Samantha Stosur-ral valamint a világelső Carolnie Wozniacki-val egyetemben, míg a gesztenyebarna csoportba Jelena Jankovic, a Wimbledonban és az U.S. Open-en is döntőt játszó Vera Zvonareva, a moszkvai torna győztese Viktorija Azarenka, valamint az idei U.S. Open győztese Kim Clijsters lettek kisorsolva.

Az év végi WTA világbajnokság tehát kedden indul útjára. Az élő közvetítés az Eurosporton 16 órától veszi kezdetét.

Keddi program: 

A fehér csoportban Zvonareva – Jankovic mérkőzést rendeznek, míg a gesztenyebarna négyesben Wozniacki – Dementievával, Schiavone pedig Stosur-ral mérkőzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr272399426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása