Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Előnyben a Giants, egyenlített a Rangers

2010.10.17. 09:15 - rdani

Címkék: baseball

Mindkét ágon a pályán voltak a csapatok szombaton az Észak-amerikai profi baseball bajnokság rájátszásának második körében, a ligadöntőkben.
A Nemzeti Ligában az elhúzódó elődöntő után az első mérkőzést rendezték meg, a két évvel ezelőtti bajnok Philadelphia Phillies a rájátszásba kerülést az utolsó alapszakasz-mérkőzésen kiharcoló San Francisco Giantset fogadta. A harmadik játékrészben Cody Ross hazafutásával a vendégek szerezték meg a vezetést, ám még ebben az inningben egyenlített a Phillies. A két dobósztár, Tim Lincecum és Roy Halladay közül utóbbi szomorkodhatott az ötödik játékrészben, amikor ismét Ross ütötte ki a pályáról a labdát, ezzel 2-1-re vezetett a Giants. A hatodik játékrészben mindkét csapat 2-2 pontot szerzett, a mérkőzés utolsó harmada pedig már a dobókról szólt, 4-3-ra győzött a San Francisco, megszerezve ezzel a pályaelőnyt a négy győzelemig tartó párharcban. A következő találkozót vasárnap rendezik, szintén Philadelphiában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Amerikai Liga döntőjében a tavalyi bajnok New York Yankees már a második mérkőzést játszotta a Texas Rangers otthonában, az elsőt a Yankees nyerte pénteken. A sorozat folytatása már a Texasnak sikerült jobban, már az első három inning után 5-0-ra vezetett a hazai csapat, többek között Murphy hazafutásának is köszönhetően. A Yankees ugyan szerzett 1-1 pontot a negyedik és a hatodik játékrészben, utóbbit Cano hazafutása miatt, de közben az ötödikben újabb két futást jegyzett a Rangers. Mivel az utolsó három inning ezen a találkozón is pont nélkül zajlott, a Texas magabiztos, 7-2-es győzelmével egyenlített a ligadöntőben, amely szintén négy nyert mérkőzésig tart. A csapatok vasárnap pihennek, hiszen hétfőtől következik a sorozat három New Yorki mérkőzése.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr642377438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása