Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Nadal-Monfils döntő lesz Tokióban

2010.10.10. 01:12 - VASARELY

Címkék: tenisz

Az 1,1 millió dollár összdíjazású tokiói tenisztornán szombaton az elődöntőket rendezték meg. Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadalnak nem volt könnyű dolga a szerb Victor Troicki elleni mérkőzésen, amely végül csupán a döntő szett rövidítésében dőlt el. A világelső spanyol játékos az első játszmát is csupán rövidítésben nyerte meg, ezt követően viszont komoly bajba került. Szerb ellenfele ugyanis előbb 6-4-el egyenlített, majd a mindent eldöntő harmadik játszmában 6-5-ös vezetésénél a mérkőzésért is adogathatott. Troicki azonban sem ekkor, sem pedig végül a rövidítésben nem tudta értékesíteni mérkőzéslabdáit, a higgadt Nadal pedig hatalmas csatában 2 óra 39 perces mérkőzés után jutott be a fináléba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tokiói torna első elődöntőjében a cseh Radek Stepanek ellenfele Gael Monfils volt. Az ötödik helyen kiemelt francia játékosnak ezúttal nem volt nehéz dolga, hiszen nagyon sima mérkőzésen, 6-3, 6-3 arányú győzelemmel, mindössze 70 perc elteltével lépett tovább a döntőbe. Monfils ezzel a sikerével visszavágott Stepaneknek a januári brisbane-i tornán elszenvedett vereségért és mivel Tokióban korábban Andy Roddickot is legyőzte, így Nadal ellen sem esélytelen, főleg a spanyol elődöntőbeli nehézkes játéka és sok hibája miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr482359295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása