Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Djokovic ismét döntős Pekingben

2010.10.10. 01:38 - VASARELY

Címkék: tenisz

Egy másik ATP tenisztorna is a végéhez közeledik ezekben a napokban Ázsiában. A pekingi 2,1 millió dollár összdíjazású teniszversenyen szintén az elődöntőket rendezték a mai napon. Az első elődöntőben Novak Djokovicra az idei wimbledoni tornán vívott maratoni hosszúságú mérkőzése óta sokak által ismert John Isner várt ellenfélként. Az amerikai játékos elsősorban az első játszmában volt ellenfele Djokovicnak, ekkor a hatalmas szerváiról ismert Isner a rövidítést is kiharcolta, igaz abban 7-1 arányban szerb ellenfele kerekedett felül. A második szett már izgalommentes volt, ebben egyértelműen az első helyen kiemelt Novak Djokovic irányított, aki végül 7-6, 6-2 arányú győzelemmel jutott tovább a vasárnapi döntőbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Ferrer, valamint a horvát Ivan Ljubicic között. A nyolcadik helyen kiemelt spanyol játékos kezdte jobban a találkozót, aki az első játszmában egyetlen adogatás elnyerésnek köszönhetően 6-4-el került előnybe. A második szettben hasonló volt a koreográfia, csak ezúttal a hórihorgas Ljubicic volt az, aki jobban koncentrált és 6-4-el egyenlített, valamint kiharcolta egyben a harmadik szett lehetőségét is. A döntő játszmában aztán ismét Ferrer akarata érvényesült, aki végül 6-4, 4-6, 6-4-es győzelemmel jutott tovább és készülhet a Novak Djokovic elleni, cseppet sem könnyűnek ígérkező fináléra.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr602359298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása