Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Rodriguez szakasz nyert, Anton bukott

2010.09.11. 18:55 - faga

Címkék: kerékpár

A 14. szakasszal folytatódott a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta. A mezőnyre a szombati napon egy hegyi etap várt, amely 178 egész 8 tized kilométeres volt, Burgos és Pena Cabarga között. A távot a Katyusa csapat spanyol versenyzője Joaquim Rodriguez teljesítette a leggyorsabban, ám a nagy fordulat nem ez volt, hanem az összetettben élen álló Igor Anton bukása.

Anton az utolsó emelkedő előtti lejtmenet során esett el csapattársával Egoi Martinez-zel együtt. Martinezt kulcscsonttörés gyanújával szállították kórházba, de a piros trikós, Antón is feladni kényszerült a versenyt. Az Euskaltel szintén spanyol kerekese könyöksérülés miatt hét kilométerrel a szakasz vége előtt állt félre és nem tudta befejezni a szakaszt.

Rodriguez mögött végül a Liquigas-os Nibali ért be a második helyen és ezzel átvette az összetett éllovasának járó piros trikót és négy másodperces előnnyel várhatja a 15. szakaszt.

Vasárnap a Solares és Lagos de Covadonga közötti, 170 km-es etap vár a mezőnyre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr882289089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása