Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Anton szerdán mindent vitt

2010.09.08. 21:04 - faga

Címkék: kerékpár

Igor Anton győzelmével zárult a Spanyol Kerékpáros Körverseny, a Vuelta 11. szakasza. Az Euskaltel spanyol versenyzője, győzelmének köszönhetően mindent vitt: az összetettben az élre állt így visszavette az éllovasnak járó piros trikót, ráadásul a gyorsasági pontversenyben is ő az első.

 

 

 

 

 

 

 

 

A mezőnyre szerdán amúgy egy 208 kilométeres szakasz várt, Vilanova i la Geltrú és Andorra között. A kezdeti mozgolódásokat követően két vállalkozó kedvű kerekes, Johann Tschopp és Mickael Cherel tudott meglépni a főmezőnytől. A két szökevény előnye már 15 perc is volt a táv felénél, ám a peloton végül beérte őket.

A szakaszgyőzelemért nagyon komoly harc folyt. Először Ezequiel Mosquera állt az élre, ám ami még ennél is fontosabb volt, hogy Joaquin Rodrigez nem bírta a tempót, így az összetett éllovasa lemaradt. Igor Anton élt a lehetőséggel, ellépett Rodrigeztől majd megelőzte Nibalit és Mosquerát is, így a szakaszgyőzelem is az övé lett.

Összetettben Rodríguez a negyedik helyre csúszott vissza, Nibali feljött a második pozícióba míg a harmadik helyről Xavier Tondo várhatja a folytatást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr902281328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása