Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Martiné a lengyel körverseny, Barbosa vezet Portugáliában

2010.08.08. 09:04 - rdani

Címkék: kerékpár

Szombaton rendezték a lengyel kerékpáros körverseny, a Tour de Pologne utolsó szakaszát. A táv 164 kilométer volt Nowy Targ és Krakkó között. A szakasz során többen is próbálkoztak szökéssel, Mandrazo Ruiz volt a legtovább szökésben, őt négy kilométerrel a vége előtt érték utol Krakkó belvárosában. A szakaszgyőzelem sorsa így sprintben dőlt el, amelynek végén a HTC-Columbia csapat német kerekese, Andre Greipel volt a leggyorsabb, Hutarovich és Förster előtt. Összetettben nem történt változás, így az ír Daniel Martin nyerte a lengyel körversenyt.

A portugál körverseny, a Volta a Portugal még csak a harmadik szakaszánál jár, ezen Santo Tirso és Viana do Castelo között 174 kilométert kellett megtennie a mezőnynek. A szakaszt két hegyi hajrá is tarkította, azonban a szakasz második felén, a lejtmenetben és a sík terepen együtt maradt a mezőny, így sprintbefutó döntött. A szakasz győztese a francia Jimmy Casper lett, aki a hajrában megelőzte a hazai pályán versenyző Candido Barbosát és a spanyol Juan Jose Lobatót. Barbosa a második helyének köszönhetően átvette a vezetést összetettben, előnye 3 másodperc Chuzhda előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr582206798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása