Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Meglepetés éllovasok a virginiai golf tornán

2010.07.30. 10:08 - faga

Címkék: golf

Csütörtökön vette kezdetét a legendás Buick Open-t felváltó Greenbrier Classic névre keresztelt torna a PGA Tour-on. A 6 millió dollár összdíjazású viadalon az első nap után az az Erik Compton áll az élen akiről eddig leginkább szívtranszplantációja miatt írtak a szaklapok. Compton 63 ütésből teljesítette az első kört, így Matt Every-vel együttállásban egy ütés előnnyel áll az élen.

Comtpon elég döcögősen kezdte a napot, hiszen három szakaszon két ütést adott le. A folytatásban azonban magára talált a 31 éves játékos hiszen nem kevesebb, mint 9 birdie-t véshetett fel a score kártyájára. A tornán szponzori meghívottként résztvevő játékos élete legjobb eredményét érte el csütörtökön, eddigi legjobbja egy 11. helyezés volt az idei Mayakoba Classic tornán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comtpon mellett Matt Every várhatja még az élről a második kört aki 63-as körével beállította pályafutása eddigi legjobb eredményét. Every 24. PGA Tour tornáján indul és most először várhatja az élről a második kört, csak úgy mint Compton. A két meglepetés éllovas azonban messze nem nyugodhat meg, hiszen az üldözők George McNeill, Pat Perez és a rutinos Jeff Overton mindössze egy ütéssel vannak lemaradva tőlük, ám a mezőny többi tagja sem panaszkodhat hiszen az első és a 90. játékos között mindössze hét ütés van.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr812186608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása