Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Agentína 100%-os, Dél-Korea a másik továbbjutó

2010.06.22. 23:42 - buzzz

Címkék: foci vb 2010

Az argentin válogatott gyakorlatilag már egy tét nélküli mérkőzésen lépett pályára Görögország ellen. Diego Maradona együttese 2-0-ra így is legyőzte Görögország csapatát. A 78. percben Demichelis volt eredményes, 10 perccel később pedig Palermo is betalált. Görögország kiesett, Argentína csoportelső.

- 0 

 

 

 

 

 

 

A B csoport másik mérkőzésén Nigéria szerezte meg a vezető találatot Dél-Korea ellen, de az ázsiai csapat fordított, és a második félidő elején már vezetett. Nigériának volt egy óriási esélye az egyenlítésre, de Yakubu kihagyott egy kihagyhatatlan helyzetet. Néhány perccel később azonban 11-eshez jutottak a nigériaiak, és Yakubu ezt már nem rontotta el. A végeredmény 2-2, ami Dél-Korea továbbjutását jelenti.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr82102476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása