Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Pars győzött, Bolt nem futott rekordot

2010.05.28. 13:46 - rdani

Címkék: atlétika

Pars Krisztián győzelmével zárult a hagyományos ostravai atlétikai viadal kalapácsvető-versenye. Az olimpiai ezüstérmes sportoló 79.15 méteres eredménnyel győzött, bár saját elmondása szerint még nem állt össze tökéletesen a mozgása.
Kiss Dániel a 110 méteres gátfutásban állt rajthoz, némi pechhel azonban az 1-es pályát kapta, amelyen állt a víz. A történetnek nagy esés lett a vége, de szerencsére sérülés nem történt. A harmadik magyar résztvevő, Patkó Dániel gerelyhajításban lett hatodik.
Természetesen akármilyen versenyről is legyen szó, ha ott van, Usain Bolt a legnagyobb sztár. Így volt ez Ostravában is, ahol a Gyulai István emlékverseny keretein belül 300 méteren versenyzett a jamaikai. A cél Michael Johnson nem hivatalos világcsúcsa volt, amelytől Bolt végül 12 századmásodperccel maradt el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr752037922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása