Eurosport.blog.hu

Salakblog

Utolsó kommentek

Kép galéria

Az Atletico Madrid nyerte az első ízben kiírt Európa-Ligát!

2010.05.13. 00:06 - RáK

Címkék: labdarúgás

Szerda este rendezték a labdarúgó Európa Liga döntőjét, mely során a Gera Zoltánnal feláló Fulham ellenfele az Atletico Madrid volt. A spanyolok szinte a semmiből szereztek vezetést a 32. percben: Kun Agüero lecsúszott lövésénél Diego Forlan érkezett jókor, s lőtt a Fulham kapujába. 5 percig tartott csupán az Atletico öröme, hiszen egalizáltak az angolok: a Zamora kiugrása utáni kavarodás végén Gera Zoltán ívelt középre, s végül Simon Davies kapáslövéséből született a gól. A kissé eseménytelen, újabb találatot nem hozó második félidő után jöhetett a ráadás. A 115. percben pedig a mindent eldöntő gól: Agüero ezúttal tudatosan kereste a rövid oldalon Forlan-t, aki épp annyira ért bele a labdába, hogy ezzel gólt, Európa Liga győzelmet érő gólt szerezzen. Az Atletico 1962 - a Vásárvárosok Kupája - után nyert újra európai kupát.

Diego Forlan of Atletico Madrid in action during the Champions League  Round of 16, First Leg match between Atletico Madrid and FC Porto at the Vicente Calderon on February 24, 2009 in Madrid, Spain.  (Photo by Jasper Juinen/Getty Images) *** Local Caption *** Diego Forlan

A bejegyzés trackback címe:

https://eurosport.blog.hu/api/trackback/id/tr201998805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása